Top digitālais adventes kalendārs jeb Ziemassvētku stāstu izaicinājums!

stastuIzaicinajums

Šogad LJS kopā ar IMSC aicina apkārtējos iesaistīties un atbalstīt Latvijas audžuģimeņu biedrību, kā arī ar saviem Ziemassvētku stāstiem kopīgi izveidot digitālu adventes kalendāru!

Strauji tuvojas Advente  – Ziemassvētku gaidīšanas laiks un lai arī mēs visi zinām, ka šis laiks būs savādāks kā ierasts, jo apkārtējie apstākļi ir ieviesuši savas korekcijas, tomēr Ziemassvētki būs arī šogad. Pēdējos gados LJS kopā ar IMSC aicina apkārtējos cilvēkus, kā arī jūrniecības uzņēmumus un  organizācijas iesaistīties Latvijas Audžuģimeņu biedrības atbalstīšanā. Iepriekšējā gadā mums visiem kopā izdevās izveidot jauku dāvanu kastu akciju (Uzdāvini prieku bērniem –  https://www.ljs.lv/2019/12/04/berniem-no-audzugimenem ) , kurā ar lielu atsaucību iesaistījās  gan vairāki jūrniecības uzņēmumi un organizācijas, gan arī jūrniecības nozares cilvēki.  Tomēr šogad dāvanu kastu akcija izpaliks.

LAB atbalsta vēstule

LAB šogad  ari nebūs iespējas saorganizēt tradicionālo jaungada kopā sanākšanas pasākumu, kurā audžubērni izlozēja rotaļlietas un pārsteigumus,  tāpēc audžuģimenes biedrībā tiks sveiktas individuāli jau sākot no 10. decembra. Jūsu visu atbalsts būs ļoti noderīgs un šajā nenoteiktību pilnajā laikā LAB palīdzēs sagādāt  gaidīto prieku 405 audžubērniem no gandrīz 200 audžuģimenēm, jo šis laiks, jau nav atņēmis bērnu ticību Ziemassvētku brīnumam.   LAB priecāsies gan par dāvaniņām audžubērniem (spēles, rotaļlietas, sporta preces, kā arī citas lietas) gan par finansiālu atbalstu. Jebkurā gadījumā Jūs varat sazināties ar LAB, lai pajautātu, kā labāk to izdarīt… (http://www.labiedriba.lv/lv/kontakti ; Ilze Golvere – Latvijas Audžuģimeņu biedrības vadītāja :+371 26004103 ;[email protected]; ).

… bet…

Ziemassvētku stāsti

….šis ir izaicinājumu laiks un tie ir mums visapkārt gan lielāki, gan mazāki, gan ikdienas darbu steigā, gan sociālajos tīklos, tāpēc LJS kopā ar IMSC veido “Ziemassvētku stāstu izaicinājumu”, kurā aicina izveidot savu Ziemassvētku stāstu ( tas var būt apsveikums, video,  ieraksts, stāsts, joku pasaka, zīmējums, bilde, jebkas, kas  padara Ziemassvētkus īpašus tieši Jums, Jūsu uzņēmam) un  to atsūtīt mums ( uz e-pastu [email protected] vai  IMSC  uz e-pastu: [email protected]). Apkopojot Jūsu Ziemasssvētku stāstus, LJS mājaslapā taps Digitālais adventes kalendārs, kur katru dienu atvērsies pa vienam īpašam stāstam. Mēs Jūsu stāstus gaidīsim līdz 01. decembrim, lai tos pagūtu sakārtot pa lodziņiem, bet, ja nu nepagūstat uz decembra sākumu, tad varam ierezervēt arī kādu vēlāku lodziņu.

https://www.ljs.lv/adventes-kalendars-2020/

Šobrīd kalendārs ir aizvērts un gaida Jūsu stāstus šeit: https://www.ljs.lv/adventes-kalendars-2020/ , jo galvenais ir tikai nedaudz uzdrošināties un padalīties ar savu Ziemassvētku stāstu

Mēs šo akciju šogad organizējam, jo ticam, ka pat pastāvot visiem ierobežojumiem un noteiktajiem distancēšanas attālumiem,  mēs varam darboties kopā  un izveidot ko īpašu….

Hohoho…


LJS un IMSC


Latvijas Audžuģimeņu biedrības rekvizīti:

Reģistrācijas Nr.40008008996

Juridiskā adrese: Viršu iela 17-53, Rīga, LV-1035

Biroja adrese: Pērnavas iela 62, Rīga, LV-1009

Banka: Citadeles banka

Konta Nr.:LV79PARX0000233751014

SWIFT Kods PARXLV 22