Ziemassvētku labdarības akcija

LJS aicina biedrus un  citus interesentus iesaistīties Latvijas Jūras administrācijas Ziemassvētku labdarības akcijā, atbalstot Latvijas Audžuģimeņu biedrības paspārnē esošos audžubērnus.

Pagājušā gadā šis pasākums bija ļoti izdevies, atsaucība no administrācijas darbinieku puses bija necerēti liela, un apdāvinātās ģimenes ļoti pateicīgas. Tāpēc šogas LJS aicina savus biedrus un citus interesentus nepalikt vienaldzīgiem un iesaistīties labdarības akcijā.

Iespējas kā iesaistīties ir sekojošas:

Varat pārskaitīt naudiņu uz biedrības kontu (Citadeles banka;  konta Nr.: LV79PARX0000233751014).

Varat sazināties ar Jūras administrācijas sabiedrisko attiecību speciālisti Sarmu Kočāni ( 67062125, 26454516 ,  [email protected] ) un vienoties kā nodot naudiņu (Pagājušā gadā par šādi savākto naudiņu tika sapirktas dāvanas Audžuģimeņu biedrības biedrības jaunā gada pasākuma loterijai – tai skaitā, vafeļu pannu, tosteri (ticiet vai ne, bet par šādām lietām laimējušie bērni bija ļoti priecīgi), rotaļlietas, sporta preces, galda spēles, šļūkšanas paliktņus (plastmasas “šķīvjus”, ar kuriem šļūc no kalna), saldumus u.c.

Vēl viens variants – varat atnest paši dāvaniņas uz administrāciju – vēlams tādas, kuras var izlozēt loterijā – grāmatas, spēles, sporta piederumus u.c. Varat ziedot arī apģērbu, jo trūcīgajām ģimenēm biedrība gatavo paciņas, un tur tad apģērbu var salikt attiecīgi pa izmēriem. Taču, tā kā runa ir par Ziemassvētku dāvaniņām, tad apģērbam vajadzētu būt jaunam vai maksimāli mazlietotam (jo saņemt dāvanā stipri novalkātas drēbītes būtu skumīgi…).

Mantiņas un nauda administrācijā tiks vākta līdz 22.decembrim!