Ziemassvētku aicinājums

Ziemassvētku aicinājums

Strauji tuvojas Ziemasssvētki un arī Advente  – Ziemassvētku gaidīšanas laiks un lai arī mēs visi zinām, ka šis laiks būs savādāks kā ierasts, jo apkārtējie apstākļi ir ieviesuši savas korekcijas, tomēr Ziemassvētki būs arī šogad. Pēdējos gados LJS kopā ar IMSC un citiem aicina apkārtējos cilvēkus, kā arī jūrniecības uzņēmumus un  organizācijas iesaistīties Latvijas Audžuģimeņu biedrības (LAB) atbalstīšanā.

Ja Jums ir kāda iespēja palīdzēt ar atbalstu LAB sarūpēt svētkus vairāk kā 200 ģimenēm, kurās aug vairāk kā 500 bērni, tad, lai Ziemassvētku brīnums piepildītos, tas ir jādara. Tā kā LAB ģimenes sveiks individuāli jau sākot no 6. decembra, tad Jūsu visu savlaicīgs atbalsts būs ļoti noderīgs, lai šajā nenoteiktību pilnajā laikā LAB palīdzēs sagādāt  gaidīto prieku audžubērniem.   LAB priecāsies gan par dāvaniņām audžubērniem (spēles, rotaļlietas, sporta preces, kā arī citas lietas) gan par finansiālu atbalstu. Jebkurā gadījumā Jūs varat sazināties ar LAB, lai pajautātu, kā labāk to izdarīt.

Ja Jums ir iespēja ziedot, lūdzam mantiskos ziedojumus nogādāt līdz LAB birojam Rīgā, Pērnavas ielā 62, trešajā stāvā iepriekš sazinoties ar biedrības vadītāju Ilzi Golveri pa sekojošu Tālr. Nr. 26004103.

Finansiālu atbalstu LAB lūdz ieskaitīt biedrības kontā. Konta Nr. LV79PARX0000233751014 ar norādi „Ziemassvētku eņģeļi”.

Paldies tiem, kuri jau ir atsaukušies LAB aicinājumam un atbalstīs audžuģimenes.