17.06. tiek organizēts seminārs par jauniešu piesaistīšanu jūrniecībā

Seminārs par jauniešu piesaistīšanu

2022. gadā Latvijas Jūrniecības savienība sadarbībā ar Latvijas Jūras administrāciju un citām nozares organizācijām īsteno projektu Enkurs -2022. Viena no šī projekta aktivitātēm ir seminārs par jauniešu piesaistīšanu jūrniecībā, kas tiek organizēts sadarbībā ar Rīgas Brīvostas pārvaldi 2022. gada 17. jūnijā.

Lai nodrošinātu Latvijas jūrniecības nozares konkurētspēju ir svarīgi, lai nākotnē jūrniecības nozarē būtu pieejams atbilstošs jūrniecības kompetenču resurss.  Tāpēc būtiska loma kompetenču resursa uzturēšanai ir jauniešu piesaistei jūrniecībā, kā arī ir svarīgi, lai sabiedrībā būtu informācija gan par jūrniecību kā tādu, gan karjeras iespējām jūrniecībā.

Semināra mērķis ir veicināt jūrniecības organizāciju un uzņēmumu pieredzes apmaiņu līdzšinējos jauniešu piesaistes pasākumos. Seminārā tiks prezentēti konkursa Enkurs rezultāti, kā arī dalībnieki tiks iepazīstināti ar ar jauniešu un Enkurs dalībnieku  aptaujas  rezultātiem par faktoriem, kuri ietekmē jauniešu karjeras izvēli, kā arī brīvā laika pavadīšanas paradumiem.

Seminārs ir bez maksas, bet iepriekš ir nepieciešams tam reģistrēties. Semināram var pieteikties, aizpildot pieteikuma formu līdz 14.06.2022. šeit: https://forms.gle/uhXZkffePyidvvTp7

Seminārs norisināsies Rīgas Brīvostas pārvaldes ēkā Kalpaka bulvārī 12 – konferenču zālē no plkst. 13:00 līdz 15:30. Reģistrēšanās semināram no 12:30. Darba valoda ir latviešu valoda. Netālu no semināra norises vietas ir pieejamas maksas autostāvietas.

Aktuālā informācija LJS mājaslapas pasākumu sadaļā: https://www.ljs.lv/psakumi/seminars-jauniesu-nakotne-jurnieciba/

Seminārs ir daļa no Latvijas Jūrniecības savienība organizētā projekta Enkurs -2022, kas ir saņēmis finansiālu atbalstu no Sabiedrības integrācijas fonda no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Sabiedrības integrācijas fonds
Kultūras ministrija

 #NVOfonds2022.