LJS aicina uz semināru – NVO loma jūrniecības nozares attīstībā Latvijā (15.09.2023.)

LJS aicina savus biedrus un sadarbības partnerus pieteikties uz semināru 15. septembrī. Semināra tēma ir NVO loma jūrniecības nozares attīstībā Latvijā un tajā tiks prezentēta LJS darbības stratēģija un organizēta diskusija, kurā piedalīsies jūrniecības NVO ( Latvijas Jūrniecības savienība, Latvijas Kuģu kapteiņu asociācija, Latvijas Kuģu mehāniķu asociācija) un nozares uzņēmumu un institūciju pārstāvji no Rīgas Brīvostas pārvaldes, LVR flotes un LSC.

Seminārs notiks Rīgas Brīvostas pārvaldes konferenču zālē (Kalpaka bulvāris 12) un tā sākums plkst. 14:00 (aptuvenais ilgums 2h) – dalībnieku ierašanās un reģistrācija klātienē no plkst 13:30. Pieteikties semināram var elektroniski, aizpildot reģistrācijas formu: https://forms.gle/fGA7eQEexi2HRUcR7 . Pieteikumu lūgums aizpildīt līdz 11.09.2023.

Darba valoda ir latviešu valoda. Netālu no semināra norises vietas ir pieejamas maksas autostāvietas.

Uz tikšanos seminārā!


LJS stratēģijas izstrādes un seminārs ir daļa no Latvijas Jūrniecības savienība organizētā projekta Enkurs -2023, kas ir saņēmis finansiālu atbalstu no Sabiedrības integrācijas fonda no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Kultūras ministrija

 #SIF_NVOFonds