Iznācis jaunais žurnāla Jūrnieks numurs 2024-2

Žurnāls Jūrnieks 2024-2

Par notikumiem Latvijā un pasaulē, par novitātēm nozarē lasīt Šeit . Šoreiz žurnālā detalizētāk lasiet par visu aktuālo pēdējo mēnešu laikā un sagaidāmajām aktualitātēm nākotnē.

Tāpat arī šajā numurā lasiet par NATO, jo Latvijai aprit jau 20 gadi kopš esam NATO sastāvā. Kurš ministrs un kāpēc apmeklēja Ventspils un Rīgas ostas? Kurš iecelts RTU LJA direktora amatā? – par to uzzināsiet jau otrajā žurnāla lapas pusē.

Šogad izstādē “Outdoor Riga. Baltic Boat Show” pirmo reizi kopīgā stendā “Uz ūdeņiem – droši un atbildīgi” apmeklētājus sagaidīja VSIA “Latvijas Jūras administrācija”, VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija”, VAS “Elektroniskie sakari” un NBS Jūras spēku Krasta apsardzes dienesta speciālisti. par izstādes novitātēm detalizētāk izlasīsiet jaunajā “Jūrnieka” numurā. Un, protams, žurnāls informēs ar rakstiem par uzvarām, loģistikas jomu, drošību, “ēnām”, konkursa “Enkurs” rezultātiem, īpašumiem, kuģu dīzeļdzinēju izplūdes gāzu attīrīšanas iekārtas prototipu, jūrniekiem un veselību.

Šī žurnāla centrālā tēma ir jūrnieki tāpēc šajā žurnālā var lasīt gan interviju ar Jūrnieku reģistra vadītāju Jāzepu Spridzānu, gan ar topošo jūrnieku, konkursa Enkurs dalībnieku Paulu Lapiņu.

Citus žurnāls Jūrnieks izdevumus var atrast LJS mājaslapā šeit: https://www.ljs.lv/zurnals-jurnieks/

Žurnāls Jūrnieks ir Latvijas Jūras administrācijas izdevums, kas iznāk 6 reizes gadā un vēsta par aktuālo jūrniecībā Latvijā un pasaulē. Žurnālu var lasīt arī Latvijas Jūras administrācijas mājaslapā: https://www.lja.lv/index.php/par-lja/izdevums-jurnieks